Copenhagen Football Camp

Kom med bag kulisserne og find ud af hvem vi er

Fodbold for alle

Copenhagen Football Camp er et udviklingsmiljø for alle fodboldspillere, som ønsker at dyrke deres talent. Vores fornemmeste opgave er kort sagt at gøre dig til en endnu bedre fodboldspiller – uanset om du er nybegynder eller øvet.

Vi arbejder på højtryk for at dyrke dit talent og give dig stribevis af fantastiske oplevelser på fodboldbanen. Uanset som du brænder for at stabilisere forsvaret ved at erobre bolden gang på gang eller om du brænder for at blive kampafgørende ved at banke bolden op i nettaget.

Vi udfordrer din teknik og spilforståelse ved at:

  • Skabe et trygt miljø med plads til både leg og læring
  • Tilpasse træningen til dit niveau
  • Altid at træne med bold
  • Undgå kø og ventetid

Copenhagen Football Camp er drevet af B.93, som er Københavns største fodboldklub målt på antal medlemmer. Klubben har som en af 25 klubber i Danmark opnået DBU’s licens for sit arbejde med ungdommen, og dermed har klubben dansk fodbolds officielle kvalitetsstempel.

Hos os kan du tage på camp i ferierne, finpudse din teknik til Playmaker eller prøve kræfter med privat træning.

Vi oplevede et ønske om endnu mere individuel fodboldtræning og en motivation til at blive endnu bedre. Vores mål er at udfordre, udvikle og underholde dig på samme tid, så du får det optimale udbytte af dit talent.

Lad os hjælpe dig

Hos os kan du tage på camp i ferierne, finpudse din teknik til Playmaker eller prøve kræfter med privat træning.

Mød vores trænere

De fleste trænere på Copenhagen Football Camp er også trænere i B.93, som er Københavns største fodboldklub. Vores trænere er nøje udvalgte og har mange års erfaring i udvikling af ungdomsspillere på både bredde- og eliteniveau.

Allan

Allan Bisgaard
Sportslig leder, B.93 Børnefodbold

Allan er sportslig leder for børnefodbold og ansvarlig for Copenhagen Football Camp. Han har DBU B-licens, er uddannet cand.merc. og har tidligere arbejdet med undervisning, innovation og naturligvis fodbold.

Sune

Sune Jensen
Cheftræner, 2. Division

Sune har ansvaret for den sportslige udvikling i B.93 samt klubbens 2. divisionshold. Han har DBU A-licens, er uddannet pædagog og har tidligere erfaring som cheftræner for ungdomselite, ansvarlig for scouting og analytiker fra FC Nordsjælland.

Christian

Christian Morsing
Cheftræner, U17 Øst

Christian er cheftræner for U17 Øst samt ansvarlig for scouting til ungdomseliten. Han har DBU B-licens og studerer cand. soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse på Copenhagen Business School.

Mikkel

Mikkel Holm
Cheftræner, U14 Øst

Mikkel er cheftræner for U14 Øst. Han har DBU B-licens, læser økonomi på Copenhagen Business School og arbejder i sin fritid hos Unisport, hvilket naturligvis også handler om fodbold.

Christian

Christian Johansen
Træner, U14 Øst

Christian er træner for U14 Øst, en del af Team Copenhagens morgentræning og tidligere elite fodboldspiller med stor erfaring fra bl.a. U17- og U19 ligaen. Han studerer idræt på Københavns Universitet.

Jacob

Jacob Christensen
Cheftræner, U12 Talent

Jacob er cheftræner for U12 Talent samt assistenttræner på U19 Division. Han har DBU B-licens og arbejder på Københavns Idrætsakademi, hvor han er tilknyttet som morgentræner på 3 år.

Andreas

Andreas Geerts Motzfeldt Jensen
Cheftræner, U11 Talent

Andreas er cheftræner for U11 Talent og årgangsansvarlig. Han har DBU B-licens og læser en bachelor i strategisk analyse og systemdesign på Danmarks Tekniske Universitet

Rowshan

Rowshan Fetahi
Cheftræner, U10 Talent

Rowshan er cheftræner for U10 talent og har stor erfaring som ungdomselite spiller fra bl.a. U19 division. Han har DBU B-licens og læser til lærer på Professionshøjskolen UCC.

Emil

Emil La Cour Bødtcher-Jensen
Træner, U10 Talent

Emil er træner på U-10 talent og tidligere ungsdomselite fodboldspiller i B.93. Han har DBU B1 træneruddannelse og tager sin STX-uddannelse på Sankt Annæ Gymnasium i Valby.

Erdin

Erdin Iljazovski
Træner

Erdin, som senest trænede U15 Mesterrække, blev meget fortjent kåret som Danmarks bedste ungdomstræner af TV3 Sports Ungdomsprogram, Golazo i 2015. Erdin har selv spillet fodbold på divisionsniveau og er samtidig en suveræn indendørsspiller.

Klaus

Klaus Tølbøll
Træner U17 Division

Klaus er træner for U17 Division. Han har DBU A-licens, er uddannet Stud.Cand.Scient fra Københavns Universitet og arbejder som fodboldtræner på Københavns Idrætsakademi og som DBU instruktør.

Pin It on Pinterest

Share This